Felhasználói eszközök

Eszközök a webhelyen


start

Különbségek

A kiválasztott változat és az aktuális verzió közötti különbségek a következők.

Összehasonlító nézet linkje

Előző változat mindkét oldalon Előző változat
start [2019/02/13 15:59]
geri
start [2019/02/13 16:01] (aktuális)
geri
Sor 41: Sor 41:
  
 A Google Maps Platform használata 2018. július 16-tól fizetős lett! A Google Maps Platform használata 2018. július 16-tól fizetős lett!
-Térképes csomagautomata választó alkalmazásunk használatához céges Google API szükséges amelyet az adott cég tud igényelni a Google Cloud szolgáltatásától (https://​cloud.google.com/​maps-platform/​). Ha nem rendelkezik ilyennel illetve nem szeretné ennek a google szolgáltatásanak az esetleges többletköltségeit viselni, akkor a nem térképes megoldást integrálja rendszerébe.+Térképes csomagautomata választó alkalmazásunk használatához céges Google API szükséges amelyet az adott cég tud igényelni a Google Cloud szolgáltatásától (https://​cloud.google.com/​maps-platform/​). Ha nem rendelkezik ilyennel illetve nem szeretné ennek a google szolgáltatásanak az esetleges többletköltségeit viselni, akkor a nem térképes megoldást integrálja rendszerébe. ​(Havi 200 $-ig ingyenes)
  
 Nehézkesen boldogulsz a Control Panelünkön?​ Fusd át leírásunkat,​ hogy később pár pillanat alatt felkerüljenek a rendeléseid. ​ Nehézkesen boldogulsz a Control Panelünkön?​ Fusd át leírásunkat,​ hogy később pár pillanat alatt felkerüljenek a rendeléseid. ​
start.txt · Utolsó módosítás: 2019/02/13 16:01 szerkesztette: geri